Zabudni na staromódne tabatierky. Teraz letia štýlové Cigyboxy!

Zverejnený

Tiež ťa začali otravovať nepríjemné obrázky na cigaretových krabičkách, ktoré sleduješ už niekoľko mesiacov? Vypusť to z hlavy a daj svojim cigám nový look! Schovaj ich do trendového Cigyboxu! Cyklaménové, vojenské, s motívom Hello Kitty či potlačené vlastným menom alebo firemným logom. Možností je hneď niekoľko. Puzdrá na cigarety sú už viac ako len módny doplnok. Je to životný štýl.

Obaly na cigarety

Silikón do ruky

Už si držal niekedy v ruke silikónové.. obaly na cigarety? Ak, nie, tak ti to trochu popíšeme: Najobľúbenejšie a cenovo najdostupnejšie silikónové Cigyboxy sú vyrábané z nezávadného potravinového silikónu. Je jemný, flexibilný a ľahko umývateľný. Dvojitá vrstva silikónu zabraňuje presvitaniu cigaretovej krabičky, takže sa už viac nemusíš pozerať na nevkusné obrázky, ktoré sa ti nepáčia. Na tento druh Cigyboxu je možná potlač akéhokoľvek vzoru, či už ťa napadne nakresliť si vlastný obrázok alebo potlačiť obal telefónnym číslom. Fajčíš klasické krátke alebo slimky? Silikónové puzdrá na cigarety sú pre teba aj týchto veľkostiach.

Cigyboxy

Plast, ktorý nebudeš chcieť zahodiť

Určite poznáš situáciu, kedy si po prehýrenej noci na ďalší deň uvedomíš, že si nemáš čo zapáliť. A to len preto, že si si takmer plnú krabičku cigariet zabudol na bare v klube. Výhodou plastových Cigyboxov je napríklad aj to, že môžu byť vo fosforujúcej svietiacej farbe, čiže pod UV svetlom krásne svietia a stanú sa tak neprehliadnuteľnými. Plastové obaly na cigarety sú pevné, takže keď sa budeš na parkete oddávať rytmom tanečnej hudby, tvoje cigy ostanú celé a nepolámané. Praktické je uzatváranie boxu, vďaka systému Click-Clack máš svoje cigarety vždy v bezpečí a suchu. 

Obaly na cigarety

Obleč svoje cigarety 

Doslova. Vďaka textilným Cigyboxom nezostane už viac žiadna cigareta nahá! Elegantné riflové prevedenie puzdier, hrubá štruktúra látky a dekoračné šitie sú to pravé pre doladenie k tvojmu outfitu! Na textilný Cigybox si môžeš dať potlačiť čokoľvek ti napadne. Pre vysvetlenie, plošná sieťotlač funguje nasledovne: Farby obsiahnuté v grafickom návrhu sa vytlačia zrkadlovo na špeciálny papier. Takto potlačený papier sa priloží na látku. Pod tlakom a teplotou transferového lisu sa tento motív krásne odtlačí na látku. Hotovo! Tvoj vymyslený a jedinečný nápad môžeš pri pive hrdo ukazovať svojim priateľom. Skutočne originálne!

Obaly na cigarety

Povedz to inak

Nevieš, čím obdarovať frajera či frajerku? Navrhni si vlastný zamilovaný motív a zahviezdi štýlovým kovovým alebo kartónovým Cigyboxom! Ráno dve, na obed tri, ku kávičke štyri, večer päť a na žúrke už ani nepočítaš. Krabičku s cigaretami vyťahuješ z vačku od nohavíc každú chvíľu, keď si chceš zapáliť a rozhodne ju nešetríš. Špeciálne kovové Cigyboxy sú odolné voči poškriabaniu, chladu a aj proti, tzv. starnutiu pri ich používaní. Takisto sú dokonale pevné, ľahké a veľmi atraktívne. Veľmi jednoducho ich pri zašpinení očistíš vlhkou handičkou. Pohodlný systém otvárania Click-Clack zaručuje rezistenciu voči vonkajším vplyvom. Výhodné sú takisto papierové obaly, vyrobené z pevného, nezlomiteľného papierového kartóna, potiahnutého jemnou vzorovanou textíliou. Najnovšie technológie zabezpečia bezchybnú potlač tebou navrhnutého motívu. Tak neváhaj sa buď IN vďaka štýlovým Cigyboxom! 

Obaly na cigarety

Kompletnú ponuku nájdeš na www.cigybox.sk

Autor článku:

Jaroslav Ichnacak

Obchodný riaditeľ

Jaro je energický a veľmi pracovitý človek s veľkým srdcom. Svoj obchodnícky potenciál a dlhoročné skúsenosti z call centra využíva v našom tíme od roku 2017. Popri práci sa venuje herectvu a svoju schopnosť získať si ľudí oceňujú mnohí klienti. Vie sa dohovoriť anglicky a poľsky.

Vytvoriť rýchly dopyt